Di, 29.08.
Aim and structure of the course
Understanding normal swallowing as the basis for Dysphagia-Management Neuroanatomy and physiology of swallowing function
Symptoms and pathomechanisms of swallowing
Focus on dysphagia following stroke (But other etiologies as well, such as TBI)
Screening
Clinical Swallowing Evaluation
Instrumental Assessment (FEES | VFSS)
Nutritional Aspects | Introducing IDDSI
Compensation
Rehabilitation
Development of an individual dysphagia-management
pathway for your setting
Auf unserem Internetauftritt verwenden wir Cookies. Bei Cookies handelt es sich um kleine (Text-)Dateien, die auf Ihrem Endgerät (z.B. Smartphone, Notebook, Tablet, PC) angelegt und gespeichert werden. Einige dieser Cookies sind technisch notwendig um die Webseite zu betreiben, andere Cookies dienen dazu die Funktionalität der Webseite zu erweitern oder zu Marketingzwecken. Abgesehen von den technisch notwendigen Cookies, steht es Ihnen frei Cookies beim Besuch unserer Webseite zuzulassen oder nicht.